DSC_0994

La Unitat de Recerca Biomèdica (URB), creada el 1990, és un laboratori d’investigació integrat als Laboratoris Clínics de l’Hospital Universitari de Sant Joan de Reus. Participa activament en les activitats de recerca de l’Institut d’Investigació Sanitària Pere Virgili.

La seva missió és la de realitzar una investigació biomèdica de qualitat amb l’objectiu d’assolir un nivell d’excel·lència internacional. La URB vol integrar la recerca bàsica amb la investigació clínica i la pràctica assistencial per a aconseguir una transferència eficaç dels coneixements generats, amb la intenció de millorar la prevenció i el tractament de les malalties més prevalents a la nostra societat.

En la cerca dels nivells de qualitat més elevats, la URB ha aconseguit l’acreditació com a Grup Consolidat de Recerca de la Generalitat de Catalunya, des de 1999. La URB és un dels grups fundadors de la Red de Centros de Metabolismo y Nutrición (C03/08) del Instituto de Salud Carlos III.

La URB està situada a la 3a planta de l’Hospital Universitari de Sant Joan. La manera d’accedir-hi és entrar per la porta principal i pujar a la 3ª planta per l’ascensor que hi ha al vestíbul, a mà dreta. Per a posar-vos en contacte amb la URB, podeu enviar un correu electrònic a reus.urb@gmail.com, al Dr. Jordi Camps (jcamps@grupsagessa.com) o també al Dr. Jorge Joven (jjoven@grupsagessa.com / jorge.joven@urv.cat).